Hybride Inkomen

"Hybride Inkomen is de Slimme Manier van Inkomen opbouwen...!"
Beste Hybride Inkomen zoeker, Onze huidige economische situatie dwingt ons mensen, te gaan kijken naar alternatieven voor ons inkomen. Hybride Inkomen dus.

Vernieuwd u mee?

We Gaan Stap Voor Stap Anders Denken.

Toyota werd destijds uitgelachen om zijn eerste hybride auto. Nu lacht Toyota terug! Een hybride auto heeft een verbrandingsmotor en een elektromotor..!

Dus twee vormen van aandrijving.

Hybride Inkomen

Hybride Inkomen

Wat is nu Hybride Inkomen?

Laten we eerst even kijken naar de traditionele manier van werk en inkomen. De generatie van onze ouders, die na de Tweede Wereldoorlog de arbeidsmarkt op kwam, was in loondienst treden en jarenlang bij dezelfde baas blijven beslist de veiligste optie. Veilig inkomen van de baas!

Tegenwoordig bestaan er geen banen voor het leven meer…!

Vast Contract en Inkomen is niet meer voor altijd…!

Inkomenszekerheid is Achterhaald…!

Wil je echt zeker zijn van inkomen, dan is het aan te raden om voor een “Hybride Inkomen te gaan zorgen”. Grote kansen liggen er in de markt van: “Opvangen van de uittredende babyboomers die, zoals u weet, de komende jaren massaal uit de actieve arbeidsmarkt stappen. Meestal gaat de discussie eenzijdig over de aantallen en het vervangen van de gaten. Wie zal de fulltimers van weleer passend kunnen vervangen? Is Hybride Werken & Inkomen dan een nieuwe kans? Steeds vaker komt het besef naar voren dat we te maken hebben met “een nieuwe generatie werknemers die andere dingen wil en geld niet altijd de boventoon voert. Werk moet leuk, zinvol en uitdagend zijn, zo leert recent onderzoek ons. Ook de schreeuw om autonomie en de vrijheid van handelen klinkt alom. Steeds meer wordt men bewust er van dat resultaat belangrijk is en niet de op  kantoor gewerkte. Terug naar omgeving van (traditionele) arbeidsvormen. Op basis van trends in onder andere Verenigde Staten, voorspel ik u dat er de komende tijd een palet aan nieuwe werkvormen zal ontstaan. Hybride Werken (ook al een hype in autoland) wordt daarbij de nieuwe trend. Het gaat voornamelijk in veel gevallen niet langer om of / of- maar om en / en-constructies.

Hybride Inkomen Voorbeelden:

“Inkomen bij bedrijf 1 en Inkomen bij bedrijf 2”

“Werk bij bedrijf 1 en Werken bij je Eigen Onderneming”

“Eigen onderneming 1 en Eigen Onderneming 2”

Hybride Inkomen Bied Enorm Veel Nieuwe Kansen…!

Of werknemers die via een flexibel contract parttime bij het ene bedrijf werken en er daarnaast een vast dienstverband elders op nahouden.

Hybride inkomstenstromen dus.

Wat hebben wij u te bieden?

  • Werken binnen een uniek platform.
  • Geen leefctijdsdicriminatie.
  • Gelijke kansen en beloningen
  • Duurzame ondernemingsvorm
  • Maatschappelijk verantwoord actief

Dit biedt allemaal unieke en nieuwe kansen, spannend en geen seconde saai! Wilt u meer weten over deze unieke manier van werken? Meldt u nu dan aan voor ons gratis voorstel!

Wilt u meer weten over deze unieke manier van werken?

Ontdek De Meest Duurzame Manier Om Inkomen Te Genereren…!